Het Appartement

 

Een gezellig en landelijk gelegen appartement voor 2 personen in hoeve Elba, met eigen entree.

De woon/eetkamer ligt op het zuiden en heeft een prachtig uitzicht over de tuin en weilanden met schapen. Aanwezig zijn een zitbank, gemakkelijke stoel, eettafel met 2 rieten stoelen, TV met ingebouwde dvd speler (met satelliet ontvangst) en radio/cd speler. Er is een slaapkamer met twee eenpersoons bedden, donzen dekbedden en 2 kussens per bed, een linnenkast en 2 stoelen. De keuken is eenvoudig en sfeervol met gasfornuis, oven, magnetron, koelkast met vriesvak en koffiezetapparaat . Alle overige benodigdheden zijn aanwezig (pannen, bestek, borden, bekers e.d.).

Bij de entree is een hal. Hieraan grenzen de badkamer met douche en wastafel en een apart toilet. Het appartement is voorzien van centrale verwarming. In de tuin die voor en achter de woning ligt, kunt u heerlijk zitten, luieren en genieten van het uitzicht en de omgeving. Deze tuin is alleen voor de gasten van het appartement bestemd! Er zijn 2 gemakkelijke opklapbare en verstelbare (lichtgewicht) tuinstoelen aanwezig.

Wifi aanwezig (informeer bij eigenaar).

Huisdieren zijn in overleg welkom.

Er is de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van 2 (dames) fietsen met versnellingen.

Binnen mag niet gerookt worden.

 


privacyverklaring | site gebouwd door inslag.com